De winterschilder is er weer

Winterschilder Apeldoorn

De dagen worden langer en de temperaturen dalen. Dat betekent dat u ook vaker binnen zult zitten en meer oog heeft voor het interieur van uw huis. Wellicht is het u dan opgevallen dat het weer eens tijd wordt om uw kozijnen opnieuw te laten schilderen. Of wellicht wilt u uw hele woonkamer een andere uitstraling meegeven en wilt u de muren opnieuw laten schilderen. U bent op zoek gegaan naar een schilder bij u in de regio en bent zodoende op onze site terecht gekomen.

Periode Winterschilder

Speciaal voor de winterperiode bestaat er de winterschilder. Zoals de naam al doet vermoeden, schildert de winterschilder uw huis in de winter. De periode van de winterschilder loopt van 21 november tot en met 21 maart. Wij schilderen in deze periode zowel de binnen als buitenkant van uw woning. Wij nemen echter ook voor 21 november al offertes op voor de winterschilder periode.

Extra voordelig

De winterschilder is voor u extra voordelig. De kortingen die wij in deze periode hanteren kunnen oplopen tot wel 30% op onze normale tarieven. Wilt u kijken hoe voordelig het voor u uitpakt? Laat dan een van onze schilders bij u langskomen voor het opmaken van een gratis offerte.