OVER JOREK SCHILDERSBEDRIJF

VAKBEKWAME SCHILDERS APELDOORN

Als schildersbedrijf voor de regio van Apeldoorn zijn wij al jaren de aangewezen partij voor alle mogelijke schilderklussen. Wij voeren onze werkzaamheden uit voor zowel particulieren als bedrijven.

Met een team van goed opgeleide professionals wordt  alles conform afspraak gerealiseerd en opgeleverd. Of het nou gaat om het verbouwen of renoveren van uw badkamer of het volledig realiseren van uw buiten- of binnenschilderwerk aan uw huis of bedrijf in Apeldoorn, bij onze veelzijdige schilders krijgt u altijd de kwaliteit die u verdient en van ons gewend bent. En, voor opvallend betaalbare prijzen.

Kennis en expertise

Geen wonder dat wij in de loop der jaren, als schildersbedrijf te Apeldoorn een groot vast, en vooral tevreden, klantenbestand hebben opgebouwd. Deze mensen weten immers dat je bij ons schildersbedrijf alle kennis en expertise bij elkaar hebt. Tel daar de jarenlange ervaring van ons schildersbedrijf op en Jorek klus- en onderhoudsbedrijf is eigenlijk de enige logische keuze voor al uw klus- en schilderwerk.

Kwaliteit en duurzame resultaten zijn onze leidraad en uw wensen en eisen ons absolute uitgangspunt. Samen met u bespreken wij wat het werk inhoudt en zorgen wij ervoor dat het binnen de afgesproken tijd wordt afgemaakt. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet altijd. Onze onderscheidende kracht ligt in het feit dat wij ALTIJD doen wat wij beloven. Neem direct contact met ons schildersbedrijf op via 06-14124890 of stuur een e-mail en profiteer van het ongekend hoge niveau in kluswerk dat wij u bieden.