TIMMERWERK APELDOORN

Professioneel timmerwerk

Als timmerbedrijf voor Apeldoorn en Deventer voeren wij alle mogelijke timmerwerkzaamheden uit. Van klein tot groot. Voor renovaties en restauraties. Voor verbouwingen en nieuwbouw. Alles… Professioneel timmerwerk van een gespecialiseerd timmerbedrijf, dat is wat wij u bieden. Altijd en overal.

Timmerwerk Apeldoorn

Bent u op zoek naar een vakbekwame timmerman in Apeldoorn? Dan moet u bij Timmerbedrijf Jorek zijn. Wij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten timmerwerk. Van restauratie van authentieke panden tot kleine verbouwingen. Wij moderniseren met volledig behoud van karakter. Van de kleinste houtwerk reparaties tot complete gevelrestauraties. Hoe kunnen we u helpen?

Timmerwerkzaamheden Apeldoorn en Deventer

Timmerbedrijf Jorek heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren van timmerwerk rondom Apeldoorn en Deventer. We zijn gespecialiseerd in het restaureren en moderniseren van authentieke panden. We kunnen alle timmerwerkzaamheden uitvoeren, van houtrotreparatie tot het plaatsen van nieuwe kozijnen. We garanderen de allerbeste kwaliteit timmerwerk en werken altijd met de nieuwste materialen en technieken.

We hebben een breed dienstenpalet, waaronder:

  • Houtrotreparatie
  • Deelvervanging
  • Vernieuwing
  • Modernisering
  • Schilderwerk

We werken aan zowel oude als nieuwe panden en kunnen altijd timmerwerk leveren dat past bij uw huis. We zijn pas tevreden als u tevreden bent, dus neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.